Επικοινωνήστε

Τ.: 211 401 41 49
K.: 6948 890 982
Δ.: Ηρώων Πολυτεχνείου 4, Αγία Παρασκευή,
Αττική

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey G+ Icon
  • Grey YouTube Icon

Ώρες Λειτουργίας

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα: Κατόπιν συνεννόησης

  Τρίτη: 10.30 -15.30 & 16.30 - 20.30

Τετάρτη: 13.00 - 20.00

Πέμπτη:  13.00 - 20.00

Παρασκευή: 10.30 -15.30 &                     16.30-20.30

Διαδικτυακά:

Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν συνεννοήσεως

 

Στείλτε email

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Σημαντικές πληροφορίες πριν την επίσκεψη στο διαιτολογικό γραφείο:

 

Το γραφείο στην Αγία Παρασκευή αποτελεί «Νόμιμο Διαιτολογικό γραφείο».     

Η Μαργαρίτα Οκτωράτου φέρει τη «Βεβαίωση Νόμιμης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος» που εκδίδεται από τη σχετική Διεύθυνση Υγείας και είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Οι συνεργάτες, όταν υπάρχουν, φέρουν τις σχετικές πιστοποιήσεις επαγγελματικής κατάρτισης. 

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά μέσω της ιστοσελίδας για τυχόν αλλαγές στις συνθήκες και το ωράριο λειτουργίας του φυσικού χώρου του γραφείου.

Σχετικά με τα μέτρα αποφυγής διασποράς του Covid19: 

1. Με βάση τις κρατικές οδηγίες και τις σχετικές ΚΥΑ λειτουργούμε με υπευθυνότητα στις διά ζώσης συνεδρίες και συνεχίζουμε να προτιμούμε και να επιδιώκουμε τις συνεδρίες από απόσταση.

2. Πριν από κάθε σας επίσκεψη είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά ή online μέσω της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα.

Στο χώρο διέρχονται και παραμένουν αποκλειστικά άτομα με προγραμματισμένα ραντεβού. 

           3. Σας καλούμε να μην εισέρχεστε αν βιώνετε οποιοδήποτε σύμπτωμα ενδεικτικό λοίμωξης                          ή έχετε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο ή πιθανό κρούσμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι συνεδρίες μας μπορούν να γίνουν διαδικτυακά. 

4. Στα ραντεβού προσέρχεται μόνο ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Για λόγους εξοικονόμησης χρόνου και εποικοδομητικής αξιοποίησής τους, αξιοποιούνται εξ' αποστάσεως υπηρεσίες όπου είναι δυνατό (π.χ. διαδικτυακή ενημέρωση, λήψη ιστορικού).

5. Στο χώρο του γραφείου τηρούνται όλα τα αναγκαία μέτρα για αποφυγή της διασποράς του COVID-19 όπως ο συστηματικός αερισμός και καθαρισμός του χώρου, η τήρηση αποστάσεων, η χρήση μάσκας και αντισηπτικού, η αποφυγή συνωστισμού κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε εδώ τα μέτρα που λαμβάνονται στο χώρο του γραφείου.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

Εξαιρεσεις μπορεί να προβλεφθούν για τα άτομα που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού τους και με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού (barcode).