Πριν από κάθε σας επίσκεψη είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά ή online μέσω της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα.

 

Για λόγους δικής σας ασφάλειας είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο χώρος αποτελεί «Νόμιμο Διαιτολογικό γραφείο» και ότι η επιστημονικά υπεύθυνη Μαργαρίτα Οκτωράτου φέρει τη «Βεβαίωση Νόμιμης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος» που εκδίδεται από τη σχετική Διεύθυνση Υγείας και είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού Covid19 λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα (μεταξύ των οποίων τήρηση αποστάσεων, minimum αριθμός επισκεπτών, επαρκής αερισμός των χώρων, συστηματικός καθαρισμός μικρών και μεγάλων επιφανειών, διάθεση αντισηπτικών υγρών κ.λπ.).

 

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

 

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά μέσω της ιστοσελίδας για τυχόν αλλαγές στις συνθήκες και το ωράριο λειτουργίας του φυσικού χώρου του γραφείου.

Mετά και την ανακοίνωση για τον έλεγχο διασποράς του Covid19 και με σεβασμό στην προσπάθεια βελτίωσης της διατροφής και της υγείας σας ανεξαρτήτως των συνθηκών (ή και εξαιτίας τους),

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, με βάση τις ισχύουσες κρατικές οδηγίες (ΔΤ Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων 5/11/2020), και με δεδομένο ότι οι υπηρεσίες διαιτολόγου-διατροφολόγου (ΚΑΔ 86901910) συμπεριλαμβάνονται στις υπηρεσίες Υγείας,

 

Η λειτουργία του διαιτολογικού γραφείου ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ομαλά. 

 

Για τη μετακίνησή σας θα χρειαστεί αποστολή SMS στο 13033 με τον κωδικό 1.

Ηρώων Πολυτεχνείου 4, Πλατεία Αγίας Παρασκευής, TK 15342, Αττική

10' από το Σταθμό του Μετρό "Αγία Παρασκευή"

211 401 41 49

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey G+ Icon
  • Grey YouTube Icon
Επικοινωνήστε μαζί μας

Διατροφική Εκπαίδευση

Επιστημονική Καθοδήγηση & Συμβουλευτική

Diet & Well-being Coaching

Επικοινωνία της Διατροφής

Μαργαρίτα Οκτωράτου, MSc

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πτυχιούχος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

M.Sc. Διατροφή, Δημόσια Υγεία & Πολιτικές

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

NLP Master Practitioner

NLP University, Santa Cruz California

Ηρώων Πολυτεχνείου 4

Αγία Παρασκευή (Κεντρική Πλατεία) Αττική

+30 211 401 41 49, + 30 6948 890 982

marg.octoratou@nutribalance.gr

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 1 του ν. περί πνευματικής ιδιοκτησίας ( ν. 2121/1993) και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού. 

©2018 by octoratou margarita. Proudly created with Wix.com