Πόσο "κινδυνεύετε" να εμφανίσετε Σακχαρώδη Διαβήτη;

Σύμφωνα με τον International Diabetes Federation σχεδόν οι μισοί άνθρωποι με διαβήτη δεν γνωρίζουν ότι νοσούν. Πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας ξεκινώντας από την εκτίμηση της πιθανότητας να εμφανίσετε ΣΔ στα επόμενα 10 χρόνια με το αξιόπιστο τεστ του IFD.

"Μετρήστε" την πιθανότητα εμφάνισης εμφράγματος

Το έμφραγμα του μυοκαρδίου είναι κύρια αιτία νοσηρότητας και θανάτου στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Πάρτε την απόφαση να βελτιώσετε την υγεία σας  ξεκινώντας από την εκτίμηση της πιθανότητας εμφάνισης εμφράγματος την επόμενη δεκαετία (Framingham Risk Score for CHD).

Είναι το σωματικό σας βάρος "φυσιολογικό";

Το φυσιολογικό σωματικό βάρος συνδέεται με καλή υγεία ενώ το υπέρβαρο και η παχυσαρκία συνδέονται με χρόνια νοσήματα όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά, ορισμένες μορφές καρκίνου κ.λπ. Αξιολογήστε το βάρος σας και λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις για τη διατροφή σας.

Πόσο "Μεσογειακή" είναι η διατροφή σας;

Η Μεσογειακού τύπου διατροφή συνδέεται με καλύτερη σωματική και νοητική υγεία και μικρότερο κίνδυνο για καρδιαγγειακά, σακχαρώδη νοσήματα, νόσο Alzheimer κ.λπ. Πόσο κοντά είναι η δική σας διατροφή στο μεσογειακό μοντέλο; Πάρτε μια ιδέα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Διατροφική Εκπαίδευση

Επιστημονική Καθοδήγηση & Συμβουλευτική

Diet & Well-being Coaching

Επικοινωνία της Διατροφής

Μαργαρίτα Οκτωράτου, MSc

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δημόσιας Υγείας

Πτυχιούχος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

NLP University Certified Practitioner

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Ηρώων Πολυτεχνείου 4

Αγία Παρασκευή (Κεντρική Πλατεία) Αττική

+30 211 401 41 49, + 30 6948 890 982

marg.octoratou@nutribalance.gr

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 1 του ν. περί πνευματικής ιδιοκτησίας ( ν. 2121/1993) και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού. 

©2018 by octoratou margarita. Proudly created with Wix.com