Μία μοναδική προσέγγιση.

Για να βιώσετε -επιτέλους- την αλλαγή που ονειρεύεστε.

 • Image-empty-state.png

  NLP Coaching

  Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να "επαναπρογραμματίσετε" τον τρόπο που σκέφτεστε ώστε να μπορέσετε να πετύχετε κάθε στόχο διατροφής και υγείας; Το Diet & Nutrition Coaching με βάση το NLP (Neuro - Linguistics Programming) είναι μία μοναδική προσέγγιση για τη βελτίωσης της διατροφικής συμπεριφοράς ώστε η υγιεινή διατροφή που προάγει τη σωματική και νοητική υγεία και ευεξία και το υγιές σωματικό βάρος να γίνουν πραγματικότητα για τον καθένα, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, τη φυσική κατάσταση, την προηγούμενη καλή ή κακή εμπειρία, τις επανειλημμένες «αποτυχημένες προσπάθειες», το μοντέλο διατροφής και τον τρόπο ζωής που ακολουθεί.

 • Image-empty-state.png

  Η ιστορία του NLP

  Το σύστημα NLP αξιοποιεί και συνδυάζει βασικές θεωρίες και τεχνικές από επιστήμες όπως η ψυχολογία, η ψυχοκυβερνητική, η φιλοσοφία και η βιολογία. Σε συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες και φορείς σε όλον τον κόσμο και πλήρη εναρμόνιση με τις νευροεπιστήμες (neuroscience) πραγματοποιείται έρευνα και αντλούνται συνεχώς συμπεράσματα επί της εφαρμογής και των εξειδικεύσεων του NLP.

 • Image-empty-state.png

  Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (Neuro Linguistics Programming, NLP);

  Ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες μέσα στο μυαλό μας προσδιορίζει και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε, αντιδρούμε, επιλέγουμε τις επόμενες κινήσεις μας και διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις γύρω και μέσα μας. Με το NLP είναι δυνατό να χαρτογραφήσουμε και στη συνέχεια να "επαναπρογραμματίσουμε" τον τρόπο σκέψης μας ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα - πρακτικά σε κάθε τομέα της ζωής μας.

 • Image-empty-state.png

  Το παράδειγμα της σοκολάτας

  Ένα από τα πιο συνηθισμένα παραδείγματα που χρησιμοποιείται διεθνώς για το πώς μπορούμε να κατανοήσουμε την προσέγγιση του NLP σε ότι αφορά στον τρόπο σκέψης και τη διατροφική μας συμπεριφορά και των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να τα τροποποιήσουμε αφορά τη σοκολάτα.

Διατροφική Εκπαίδευση

Επιστημονική Καθοδήγηση & Συμβουλευτική

Diet & Well-being Coaching

Επικοινωνία της Διατροφής

Μαργαρίτα Οκτωράτου, MSc

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πτυχιούχος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

M.Sc. Διατροφή, Δημόσια Υγεία & Πολιτικές

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

NLP Master Practitioner

NLP University, Santa Cruz California

Ηρώων Πολυτεχνείου 4

Αγία Παρασκευή (Κεντρική Πλατεία) Αττική

+30 211 401 41 49, + 30 6948 890 982

marg.octoratou@nutribalance.gr

 • White Facebook Icon
 • White LinkedIn Icon

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 1 του ν. περί πνευματικής ιδιοκτησίας ( ν. 2121/1993) και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού. 

© Copyright

©2018 by octoratou margarita. Proudly created with Wix.com